PWM Koeriersdiensten
PWM Koeriersdiensten
Aalscholverstraat 6
3362 NB Sliedrecht
+31 638 300203 - info@pwm-koeriersdiensten.nl
Wij kunnen al uw spoedzendingen verzorgen!

 

Referenties

Referenties - Referenties

Reacties van tevreden klanten

Wij laten graag onze klanten u overtuigen. 

"Wij van Lie Transport maken regelmatig gebruik van de service van PWM Koeriersdiensten. De reden hiervoor is simpel, namelijk:
De stiptheid van de chauffeurs en de communicatie van de planning van PWM Koeriersdiensten naar ons toe bij eventuele oponthoud of afmelding van de geleverde goederen. Top service met een jonge wagenpark en nette chauffeurs!"
Lie Pountain-Directeur Lie Transport

"Inmiddels hebben we meer dan 50 transporten uitbesteed aan PWM. Dit naar volle tevredenheid. Duidelijke communicatie en prima vakmanschap."
Pieter Scholten-Directeur Easy2send.nl BV

Nog niet overtuigd? Lees hier meer van tevreden klanten.

"Wij van Lie Transport maken regelmatig gebruik van de service van PWM Koeriersdiensten. De reden hiervoor is simpel, namelijk: De stiptheid van de chauffeurs en de communicatie van de planning van PWM Koeriersdiensten naar ons toe bij eventuele oponthoud of afmelding van de geleverde goederen. Top service met een jonge wagenpark en nette chauffeurs!"

Lie Pountain - Directeur van Lie Transport

Lie Transport

"Inmiddels hebben we meer dan 50 transporten uitbesteed aan PWM.  Dit naar volle tevredenheid. Duidelijke communicatie en prima vakmanschap."

Pieter Scholten - Directeur Easy2send.nl BV

Braanker Worldwide B.V.

"Wij kwamen met PWM Koeriersdiensten in aanraking toen zij hun auto's lieten beletteren bij ons. Sindsdien bellen wij Pieter en zijn team voor onze koeriersritten. Wij bellen een koerier als we haast hebben of zeker willen weten dat onze goederen op tijd op een bestemming moet zijn. PWM Koeriersdiensten geeft ons die service en is niet beroerd om even mee te sjouwen. Prima terugkoppeling na aflevering & prima service!"

Patrick Witberg - Teamleider / Projectmanager bij Hagenaar Reclame BV

Hagenaar Reclame B.V.